sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

So cruel.

Tuli eilen herättyä sit joskus siin enne kahta, jes. Saavutus. Mut sitten tuliki pari soittoo ja huomasin yhtäkkiä istuvani Tampereelle vievässä junassa, WTF? Joo, ensimmäistä kertaa junassa ja vieläpä yksin. Mut ei tullu edes tylsää kirjaa lukiessa sekä musiikkia kuunnellessa. 


Sit päädyin Treel. Shit. Olin iha hukas siel asemal. Voitte vaan kuvitella mut siel :'D Onneks kaveri sit soitti ja sano mihi tuun ja siit mentiiki aika pian hänen ja kaverinsa kämpille jonneki ja chillailtii siel (: Himaan piti sit lähteä vikal junal joskus 22.05. Olihan se vähän harmillist ku piti lähtee saman päivän takasi, mut ei makeaa mahantäydeltä. 

Ei vitsi, tää oli pakko laittaa tän ku oli nii hassu kuva Jiri jaloist :3333


Poriin saavuttuani joskus puolenyön aikaa pitikin lähteä vielä Miskan luokse juhlistamaan hänen syntymäpäiviä. Porukkaa ei paljoa enää siihen aikaa ollut, mutta ihan hyvin siellä aika meni (: Tavallaan toimin siellä vain DJ:nä, kun en viitsinyt juoda mitään ;> 



Miskalta menin sitte Käpil käymää tupakil ja teetäkin se viitsi minulle keittää, mahtavaa. Aikahan siinä meni katsellessa kun Miksu pelas jotai pelii, jälleen kerran :'D 



Sit apua löysin vihdoinki tän yhen biisin tälläi randomisti yöl. Tulee mielee muistoi ihan sairaasti. Hyviä sekä hieman semmosii haikeit. öw miten senki ny sit ottaa, mut tää biisi vaan jotenki on semmone chilli ja mukaansa vetävä. Suosittelen ihan kuuntelemaan. 
Eipä kai sitten muuta eilisest?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti