torstai 29. syyskuuta 2011

I heard that your dreams came true.

Sanottaisko näin, että melko perus päivä ollu tänään. Eipä oikeastaan tapahtunut mitään jännää, ja ei tapahtunut mitään ilkeääkään. Urkkatalol liikuntaa aamusti, sulkapalloo, jeeei. Voitte vaan kuvitella, että millainen yhdistelmä on kun meidän koko luokka on siellä sählääs :'D  Noo kyl se loppujen lopuksi aika hyvin meni, vaikka välillä tuntu siltä että "mitä vittua". Koulus meni sit muuten kai ihan jeesisti, mitä ny paria juttu hommeli systeemiä lukuunottamatta.

Kuva: We♥It
Loppu päivä onkin mulle itsellenikin aika mystiikkaa, vai mitä se sit onkaan, meinaan kotiin tultuani luon vaan cosmon ja aattelin makoil sängyllä hetken aikaa. Hetken aikaa siinä sitten menikin, heräsin vasta ennen kymmentä illalla. Siinä sitten paniikissa olin jo valmiina menossa kouluun. Ihmettelin miksi mutu on vielä kotona eikä töissä. Kysyin jo et mitä tääl teet, et etkö mee töihin tänään. Siin se käski mun kattoo uudestaa kello ja tokaisin vaan että "nii, se on kohta kymmenen?", kunnes tajusin katsoa kännykästä kelloa.... hetken oli semmoinen wtf momentti :'DD

Päätin sitten lähteä käymään Ollil tupakil, ku se halus seuraa ja siin se sit selitti jotai omaansa, jonka loppujen lopuksi ihan ymmärränki kokemusteni kautta. Voi vitsi ne koirat on ihanii :33  No se siitä sitten, menin käymää vielä Jirillä ja nyt sitten oon kotona. Jees.

Ah huomenna vasta klo 14.00 kouluun, ihan jeba. Joten se merkitsee sitä, että tämä tyttö meinaa valvoa hitusen :3

Äw ♥ Tuurista napattu kuva :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti