tiistai 27. maaliskuuta 2012

Our Time Is Running Out

Tuli tuossa otettua SnakeBitesit pois ja tehtyä keskelle koru, parempi mielestäni .
Hahahaa... Jaa tämmönenki paikka on viel olemassa. Tullu kyl hetkee kirjoiteltuu tänne yhtään mitään. Voisin jopa ottaa itseäni niskasta kiinni ja kirjoittaa tänne vähän useammin. Kuitenkin aikani on mennyt lähestulkoon töissä ja kaikkialla muualla. On tullut juhlittua, huudettua, naurettua, oltu kaupungilla, on ollut kaikenlaista draamaa, ihania yllätyksiä ja sitten KEVÄT. Ah. Vihdoinkin se on täällä ♥ Tai ainakin siltä vaikutti vielä pari päivää sitten.. Nyt on ollut sateista ja hyvin ankeaa. No kai se kesä sieltä pian tulee.


Juodakko vai eikö juoda?




Mutta oli mulla ihan asiaakin ja siksi päätin kirjoittaa tänne pitkästä aikaa jotain.
Meinaan kaveri on lähdössä keskiviikkona Japaniin kuukaudeksi (lupautui tuomaan tuliaisiakin minulle :3) ja sain ilokseni hänen kämppänsä käyttöön siksi aikaa... siistii ! Tai no miten sen nyt ottaa, periaatteessa olen ihan innoissani kun saan omaa rauhaa ja olla vaan. Kuitenkin yksin asuminen hiukan jänskättää, ei kauheesti :D Mutta kylään saa todellakin tulla ja viikonloppuna olisi tiedossa jotain "tuparien" tapaista.


Huhhuh.. olisi työssäoppimisjaksokin pian lopuillaan, enää tämä ja ensiviikolta pari päivää niin saan palata takaisin koulun ihmeelliseen maailmaan. Hassua miten aika menee nopeasti :o


Mutta, pidemmittä puheitta voisin mennä nukkumaan ja toivottavasti kirjoittelisin tänne hieman ahkerammin.


Loppuun vielä muutama hauskanen kuva :3


Eetu ! :D
Moona♥


Jesse, Estella ja Andrea; mun naiset ♥!


MöksmöksJiri♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti