tiistai 8. toukokuuta 2012

Turn Up The Music

Vihdoinki ♥ Sain oman koneeni takasin käyttöön, kun Juuso tuli takaisin Suomeen ja sain haettua hänen luotaan laturin läppäriin. Siinä samalla löysin kadonneeksi luulleen nahkatakkini, helpotus. Vielä kun peilin, maton, verhot ja sängyn sieltä saisi roudattua takaisin himaan ni kaikki olisi aivan loistavasti.

Yritettiin Julian kanssa kovasti ikuistaa mein flirtti ilmeit :D:D:D::D:D:D:D


Viimeaikoin ei oikeastaa mitää erikoist ole taaskaan tapahtunut, hiljaiseloa olen vain viettänyt ja käynyt tunnollisesti koulua pienen sekoilun jälkeen. Mut ihan hyvält tuntuu taas seistä jaloillaan, viikonloppuisin sitten saa taas riehua ja rellestää niin paljoin kuin sielu sietää ja rahat riittää ;) Viime viikonloppukin meni harvinaisen rauhallisesti, perjantain katteltii miksu luon pelii ja sit menin isil nukkuu. Lauantain istuskeltii likkojen kanssa iltaa ja luukutettiin musiikkia korttipelien kera, siitä siirryin mitjalle pitkästä aikaa. Kauaa en siinä kerinnyt olemaan, kun porukka alkoi tippua. Sain sitten onneksi seuraa krisusta ja grömpästä ja mentii vähä ajelee, samal kuskailtii porukkaa kotio ja myöhemmi saatii viel lisää seuraa. Nukkumaan pääsin vasta valvottuani likemmäs 24 tuntia. Huh huh, eilen kyllä uni maittoi ♥ Eilen katseltii miksu ja sampa kans suomi peli ja sit illal viel julian kanssa Indiana Jones -leffa. Ihan rento viikonloppu ja ihan hyvä niin.


Ei vittu :D


Tänään enne kouluun menoa mentiin isin kanssa käymään kyttiksel tekees mul passihakemus, koska meikäläinen matkaa tän kuun 29. päivä espanjan lämpöön pariksi viikoksi, odotan !

Eipä kai sit mitää muut kauhee tähdellist asiaa oo kerrottavan.

Eiku joo, tästä päivästä vielä sen verran että juuso tuli käymää täs meil kahvil ja sit menin ite jessel tohe naapurii kahvittelee ku se siihen muutti hetki sitten. kahvittelun jälkeen päätettii lähtee rullaluistelee ja semmone kiva tunnin lenkki tuli tehtyä. sen jälkeen viel julian kans kiertää porii ja äsken tossa vielä jesse tuli käymää tupakil tos alhaal (: hienoo ku kaverit muuttaa pikkuhiljaa tähen lähistöl, ni niit näkee useamminki (:

loppuun vielä kiva biisi kevennys :3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti