perjantai 22. marraskuuta 2013

Can't Wait !

Hii, murun kans käytii mussuttaas donitsii ♥




Huihui, kauhea jännitys päällä asdasd !!! Tahtoo saada kämpän ja muuttaa nyt heti !
Olis kiva päästä virallisesti asumaan rakkaan kanssa yhteiseen asuntoon ♥ Tietenkin pitää odottaa ensin, että saadaan edes joku kiva ja mukava asunto, jossa viihtyy :) Tärkeimmät kriiterit tietysti (mulle) on iso ja nätti keittiö, koska onhan se naisen paikka? Eiku... :D Tulis vaa enemmän aikaa vietettyä siistissä ja avoimessa keittiössä :) Toinen kriiteri on myös parveke! Mutta tärkein on silti edullinen vuokra, että me pystytään asumaan siinä ilman mitään rahallista ongelmaa. Olishan se ihan kiva kotona laittaa ihan ite ruokaa.


Niin ja juu, varmaan huomaatte, että sain vihdoin muutettua ulkoasua ! Ei nyt ihan selllainen kun ajattelin, mutta tarpeeksi yksinkertainen minun makuun. Alkoi itseäni vaan tympiä se synkkä teema. Vaihteeksi jotain kirkkaampaa. (:

Käytiin tänään kaverin luona kahvilla ja samalla nähtii niin suloinen vauveli, huh huh ♥ Katottii me siin porukal Ralli Raita leffaki.

Nyyh, alkaa jo tympii ku ikkunasta näkymä on niiiiin synkkä, kun ensilumi on melkein sulanut jo pois. Vihaan loskapaskaa jolloin kastuu kengät ja on muutenki masentunut fiilis. Odotan pysyvää lunta maahan, joka valaisee ihanan tunnelmallisesti. Pääsee taas kuvailee luontoo :3 !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti