torstai 12. tammikuuta 2012

Yritä ymmärtää, mä oon halujeni vanki, ansaitset parempaa ja varmaan saatki

En sit ol taaskaan pitkään aikaan kirjoittanut yhtäkään postausta. Mielessä se on kyllä käynyt, mutta en sit vaan jotenkin kummasti ole saanut aikaiseksi yhtään mitään. Niin paljon olis taas kirjoitettavaa, mut saa nähdä mitä jaksan kirjoittaa ja mitä en sit jaksa. Tiettyi asioit en edes viitsi enkä halua kirjoittaa. Jos vaa jotain positiivista sitten (:



Alotetaan vaikka siitä, etä pari päivää sit sain idean, tai no olin miettiny sitä vaiks kuinka pitkä aikaa, mut ei vaan tullu mielee toteuttaa sitä :D Mutta siis värjäsin hiukseni sit vihdoin ja viimein punasiks. On nää aika karut kyl, en ole vielä edes tottunu näihi kunnol :D Jännää on aamuisi kattoo ain peilii ja miettii mieles et "ai, nää onki näin punaset" :D



Uusvuosi meni kyl aika nopeesti ja tapahtui sitä sun tätä. Tuli oltuu kuukkaris sit koko yö, siin samal tuli käytyy apsil ja päivystyksessäki tuli poikeittuu.. mut siitä ei sitten sen enempää (: Loppu ilta meni sit kuitenkin hyvin, onneks (;

Lotan kissa Veeti♥


Uudevuode jälkeisist päivist en oikeastaan rehellisesti sanottun muista yhtään mitään :o hassu juttu kylläkin..

Viimeviikoloppun tuli käytyy sit raumal ja toisen päivän turussa asti :D Että ne oli sit iha tapahtumarikkait reissui, kiitokset siit mm. Miksul, Ketosel, Joril ja Ristol :)  Sain siin rauman matka varrel Miksult lumipesunki ku se heitti mu siin pikatie kohdal ojaa (8 oivoi..



Oon ollu täs parin päivän aikana iha kivasti kipeen, yskiny vaa keuhkot ulos (y) huomen olis silti tarkoitus men kouluu (siis jos saan itseni sängyst ylös).

Oivoi, kai sitä pitäs men sit laittaa pyykit kuivuu, et sais huomen jotku vaatteetki pääl :'D
Törmäillää ;)

2 kommenttia: