maanantai 22. elokuuta 2011

Don't hate me 'cause I love you.

Aamu alkaa kupilla kahvia, kuten mutsilla on aina tapana sanoa. Tässä tapauksessa en olisi jaksanut edes herätä kouluun, ellen olisi saanut kahvia. Ja kaikkia kiinnosti. Koulussa tuli sitten aivan ihana päänsärky ja meinasin seota (taas) paristakin asiasta, turhauttavaa äääwsadf.. No mutta juu, eiku päivä vain parani, mentiin liikassa sitten sauvakävelemään... Mahtavaa on se silti, että liikunnassa pojat ja tytöt ovat samassa, joten en joutunut yksin kestämään sitä, sillä Jiri ja Juuso olivat mukana (: Olihan se kyllä aikalailla näkemisen arvoista, kun Jiri ja Juuso tarmokkaina painelivat sauvojen kanssa  x)

Väsyneenä ja lähestulkoon kuolleena piti mennä vielä kaupunkiin Juuson ja Jirin kanssa. Aws kaupungissa näin Mireten ja hänen ihanan vauvan ♥ tuitui. Juliakin tuli messiin ja mentiin kiertelee kauppoi Jirin ja Julian kanssa (:
Mukaan tarttui jännät housut ja pari kivaa paitaa sekä kynsilakka. Toki löysin myös yhden ison vihon taiteen ja kulttuurin kurssille, johon alan sitten väsäilemään oppipäiväkirja systeemiä? Joku portfolio se kai on?
Toppi 9,95€ & Paita 14,95€ Gina Tricot  Housut 19,95€ H&M

Jiri on aika kuvauksellinen persoona >:3

Leikein vähä Juuso hiuksil joku päivä :3


Hihii, illal pitäisi mennä vielä kaverien kanssa ulos, kuten oli sovittu (:

Ps. Mummu tossa mulle soitteli päivällä ja hän oli päässyt kotiin, mutta ei saisi oikeastaan tehdä kauheasti mitään rasittavaa. Kiitteli kuitenkin kauheasti kun olin laittanut taatalle ruokaa yms ja taatakin kiitti vielä kauheasti ja kehui tekemiäni pöperöitä. Pyysi minua vielä ensviikonlopuksi käymään, mutta pelkäämpä etten pääse, sillä on venetsialaiset ja meikäläinen meinaa hieman juhlia, tavalla tai toisella. Kuitenkin asiaan palatakseni, niin mummulla oli todettu joku aivoverenkiertohäiriö (Katso lisää !). No onneks ei ihan vielä mitään kuoleman vakavaa, mutta toivottavasti hän toipuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti