maanantai 22. elokuuta 2011

Tired.

Äää..
Väsymys taisi nyt iskeä meikäläiseen. En oikeastaan ole edes viettänyt ollenkaan tavallista viikonloppua
lepäillen ja chillaillen. Sattui vain semmoinen ei niin kiva juttu tossa perjantaina, oikeastaan kylläkin lauantai aamulla. Mummu sitten meni melkoisen huonoon kuntoon ja tuli soitettua hätäkeskukseen. Ambulanssin tulo kesti kyllä melkoisen kauan, noin 2 tuntia vaikka matkaa mummulta keskustaan on joku puol tuntia ajaa skootterilla, joten wtf? Mutta siis juu, sattui vielä niinki kivasti, että jäin sitten toiseksi yöksi sinne hoitamaan taataa, koska ei häntä voi yksin jättää, hyvä jos ruokaa osaa laittaa, jos sitäkään. Siellä sitten siivoilin, laitoin ruokaa, tiskailin, ja taas laitoin ruokaa, hoidin kaikki lääke jutut kuntoon jne. Aika rankkaa, minulle.

No mummu ei tietenkään päässyt tänäänkään vielä kotiin, vaan jäi vielä tarkkailuun. Mitään tietoa ei kuitenkaan vielä ollut että mikä häntä vaivaa. Kaikki veriarvot ymsyms. olivat aivan hyvät, magneettikuvassakaan ei näkynyt mitään erikoista :o Kauhea tilanne. Toivottavasti joku soittaa mulle mahdollisimman pian ja kertoo tilanteen.

Niin ja eilen tuli sit serkku käymään lastensa kanssa ja oli siinäkin vahtimista, vaikkakin ihan mukavia ja suloisia lapsia oli n__n

Bläh. Ja sitten mukavasti kouluun taas aamusti♥ vittuku rakastan sitä.....
no mut ihmisii näkee, hehe. Joistaki pitää enemmä, toisist viel enemmä, ja sit joistaki en sit pidä yhtää. vittu. mutta siis juu, öitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti