tiistai 20. joulukuuta 2011

Hello world !

Oloni on samaa aikaa iloinen ja surullinen. Vähän taas ristiriidas nää mun olotilat ollu viime viikkoin. :D Tänää pitkästä aikaa olin koulussa, tuntu iha ihmeelliselt, vähän ku olis tullu loman jälkee kouluu. Olin kyl taas nii kujal ettei mitää rajaa... Saatii silti kiva loppukevennys viimisil tunneil ku opettaja veti jotai läppää ku tarkistettii tehtävii. Jänskää juu todella. Pitäs jaksaa viel huomen men kouluu ja sit illal joulujuhlaa ni sit alkas loma! Paitsi et mul ei varsinaisesti loma ala, sillä meen taatan (isänisä) seuraks torstain ja hoidan sen lääkitykset yms, koska mummu on vieläkin sairaalassa. Hän on ollut siellä jo yli kuukauden ja joutuu olee viel ainaki tammikuuhun asti :s Mummu ei pääse edes jouluksi kotiin sen haavan takia. Saattaa olla että tulen olemaan koko joulun taatan kanssa, sillä kukaan muu ei sinne oikeastaan pääse. Tottakai toivoisin että saisin viettää joulun kotona siskon ja äidin kanssa. Saa nähdä sitten mitä on tulossa.

Mutta siis palatakseni eiliseen, niin oli aivan sairaan loistava päivä. Vaikkakin nukuin vaa koko päivän taas vaihteeks. No ei vaiskaa, heräilin siin kahde aikoihi. Siin sit koton valuin Micke ja siskoni kans. Whii. Sit ne lähti täst jonneki. Ite sit päätin lähtee Sampan luo kahville pitkäst aikaa. Oli sairaa mukavaa nähdä Samulii pitkäst aikaa. Nyt jos tarkkoi ollaa, ni en todellakaan muista koska olisin sen viimeks nähny :o Mut siin juteltii kaikennäköst rennosti ja vapaasti, juotii kahvii ja kuunneltii musiikkia. Esil tuli vähän kaiken laisii asioit, mut nii, saatii silti puhuttuu iha normaalisti kaikest :) Ihmeen hyvä fiilis tuli siin kyl.

Mutta juu, lauantaina olis sitten joulu, jeij. En ole edes vielä alkanut odottamaan sitä ja se on jo ovella. Mikä meni vikaan ? En enää jaksa innostua joulusta samalla tavalla kuin ennen. En ole edes mitään joululahjoja ostanut, syy saattaa olla ihan siinä että raha tilanne näyttää aika paskalta. Näyttäny koko kuukauden jo aika liki nollaa. Tottakai haluisin ostaa kaikennäköst kaikil, mut sit kun ei oo rahaa ni ei vaa oo :s perseest tämmöne. Saa nähdä mitä uudestvuodest mahtaa tul, jos budjetti on silloinki viel nollan puolella :D helvetin helvetti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti