keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Storm.

Jaa ulkona hitusen tuulee ? No eipä sillä mitään väliä ole, kun makoilen tässä lämpimän peiton alla sängylläni :) Kyllä sitä toki toivois, että olis se kesä jo ja vois vaan olla ulkona tähän aikaan ilman takkia taikka hanskoja. Oi niitä aikoja..

Mutta asiasta toiseen, tänään oli aika hassu koulupäivä, jos sarkasmia saan käyttää. Ensimmäisenä teki mieli ampua haulikolla opettajaa päähän.. Piti meinaan jokaisen meistä esitellä joku tuote myytäväksi mee luokan edessä. Eipä siinä vielä mitään, mutta kun opettaja sai niin loistavan idean että kuvataan koko höskä ja katsotaan telkkarista myöhemmin.. Olisin voinut sieltä neljännestä kerroksesta vajota manalaan asti, meinaan en ole koskaan ennen hävennyt itseäni niiiiin paljoa :D Siinä unenpöpperössä yrittää ny sitten jotain myyntipuhetta kehitellä, ei morjesta :D No mutta uusiks meni seki koko paska, kun ei puhe kestänyt kahta minuuttia, eli torstaina uudestaan.. whii..

No koulun jälkeen menin sitte vaan kotiin, piti kaikkial lähtee, mut se tais vähän jäädä kun jumituin vaa lagaa jotai himaa. Käytii sisko kans hakees valtsust mättöö ja mentii samal joku ihme lenkki, ku sisko sai jonku semmose päähänpisto. Sit se kysy yhtäkkii et mis Sjöman mahtaa men ja et olis iha sitäki kiva men moikkaa. No sit mä soitin Miksul ja mentii moikkaa sitä :D Oi voi.

Katteltii mutsi kans tos hetki sit viel aivan loistava suomalainen elokuva, Harjunpää ja pahan pappi. Voi jestas se on kyl yks mun suosikki elokuvist joita suomalaiset ovat saaneet aikaiseksi. Kaiken lisäksi kyseisessä elokuvassa näyttelee yksi mielestäni parhaimmista näyttelijöistä, Peter Franzén ! Siin leffas oli muuten joku ihme emoangstijäbä, joka taas näyttelee Tummien perhosten koti -elokuvassa pääosassa. Mielestäni hänelle sopii paremmin tuo musta "emolook" kuin skini :D No mutta juu, enpä taida jaksaa kirjoittaa enään yhtään enempää.. ainakaan toistaiseksi. Voisi jopa alkaa nukkumaan. Tekisi ihan hyvää jos jaksaisi vaikka mennä aikasempaa nukkumaankin joskus, pääsis hereilleki aamusti ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti