keskiviikko 7. joulukuuta 2011

winter is here.

Lunta ? joo voi ku kiva. En mä lunta inhoo, mutta en mä siitä pahemmin välitäkkää. Onha se iha kaunista ja valasee mukavasti pimeit päivii. Mut kastuu kengät kokoaja ja muutenki on kylmä.

Huomasin tossa juuri, että en muuten ole tännekään taaskaan kirjoitellu. Krisu tossa vaan muistutti mua hetki sit ja päätin sitte väsäil tänneki taas jotai tekstin tapaista. No eilen oli ihan kiva päivä, ite ainaki tykkäsin :) Siskon kaveri Micke tuli meil naureskelee ja kattelee ku siskon kanssa siinä pelailtii. Samalla tuli todettua, ettei siskoni osaa keittää edes kahvia.. Toimin itse siis sihteerinä jälleen kerran. Myöhemmi ku ne oli lähteny jonneki, ni mee isä soitti mul ja mentii kattoo mummuu sairaalaa. Sen jälkee menin Annikal tohe porkkaa ja siit viel Sjömani ja Julia kans ajelee. Voin sit sanoo et se reissu jäi mielee aika hyvi :D Vedettii ensi auto poikittai keskel autotiet keskustas. Driftailtii vaa vähä siellä sun tääl ku oli just sopiva keli semmosee. Myöhemmi sit tos toejoel vedettii auto poikittai rotvallireunaa ja siin samas tais sitte mennä käsijarru paskaks. Siihen sitte loppu mee autol leikkimine. Ajeltii sitte vaa normaalisti ympäri porii. Kekkikin sit tuli jossai vaihees messii. Kotii päästyäni alkoi armoton valvominen ja dataaminen. Tarkotuksen oli iha valvoo aamuun asti ja men kahvil kaveril, mut sit jotenki epäonnistu ku satuin nukahtaa viide aikoihi aamul ... :D

Tänään sitte heräilin siin neljä aikaa ja ainoo mitä tein ni nukuin ja katteli leffoi koko päivä. Myöhemmi sit Krisu tuli hakee mu ja mentii käymää Käpi kaa ensi tupakil, siit sitte kespal morjestaa Mickee jonka jälkee apsil syömää ja lopuks Manu kans tupakil.



Eipä oikeastaa ole mitenkää kummallisemmi nää pari viikkoo täs menny, ollu vaa ja riehunu vähä kaikkial. Iha jees. Hitusen silti pistää vituttamaan parikin asiaa... juu moro, mut ei siit sen enempää :D Loppupeleis ei tavallaa haittaa ollenkaa. Diidii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti